Duchovná obnova
Duchovná obnova

Duchovná obnova

V dňoch od 15. do 17. marca 2013 sa v našej farnosti uskutočnila Duchovná obnova, ktorú viedol páter františkán Amantius Akimjak. Piatok bol venovaný mládeži a deťom. Začali sme ho krížovou cestou so zamyslením sa nad umučením Pána Ježiša a v príhovore sme si kládli otázku, čo a komu veriť. Fatimskou sobotou sme začali druhý deň, pri ktorom sme uvažovali, čo musíme dodržiavať v živote, aby sme sa i prostredníctvom Panny Márie mohli dostať bližšie k Bohu, a zároveň tento deň bol venovaný starým a chorým. V nedeľu sme ružencom začali prípravu na sv. omšu, v ktorej sme rozjímali nad posilou v našom živote skrze prostriedky na posväcovanie, čiže sviatosti.
I touto cestou chceme poďakovať pátrovi františkánovi Amantiovi Akimjakovi, že si našiel čas uprostred svojich povinností a skrze duchovnú obnovu nám dal možnosť uvažovať nad svojím životom a dobre sa pripraviť na Veľkonočnú svätú spoveď. Nech mu to Pán Boh odmení.
[nggallery id=82]

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.