Deň s bl. Carlom Acutisom
Deň s bl. Carlom Acutisom

Deň s bl. Carlom Acutisom

Počas víkendu 24-26.3. 2023 sme privítali v našej farnosti Oravská Polhora otca špirituála a direktora pastorácie povolaní v Spišskej diecéze Martina Majdu a seminaristov z Kňazského seminára biskupa Jána Vojtaššáka zo Spišskej Kapituly. Dôvodom ich návštevy bola duchovná obnova miništrantov našej farnosti pod vedením otca Martina Majdu dňa 25.3.2023.
Celou duchovnou obnovou nás sprevádzal príklad a postava mladého blahoslaveného Carla Acutisa.  Duchovná obnova začala rannou sv. omšou, program pokračoval fubalovými zápasmi medzi miništrantmi a bohoslovcami. Následne pokračovala prednáška, spoločne strávený čas, rozhovory a nakoniec eucharistická adorácia, ktorou sme duchovnú obnovu ukončili.  Spoločné chvíle sme mali možnosť  prežiť aj počas nedele pri slávení sv. omší a rozhovoroch. Celé toto podujatie sa nieslo v radostnej atmosfére a odhodlaní ešte horlivejšie slúžiť pri oltári. 
Aké je dobré a milé, keď bratia žijú pospolu, tak nám to pripomína aj sv. písmo.
Preto ďakujeme v prvom rade Pánovi za  všetky  milosti, za spoločné strávený čas počas celej duchovnej obnovy.
 V neposlednom rade ďakujeme vedeniu kňazského seminára biskupa Jána Vojtaššáka, všetkým predstaveným a bratom seminaristom z kňazského seminára za ich službu v pastorácii povolaní.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.